RT @abangkatik: 2 hari lepas aku ada pesakit gugur

RT @abangkatik: 2 hari lepas aku ada pesakit gugur, gugur tak complete. So kena masa operate buang sisa sisa yang ada. Unmarried, poor fami…

  • 4h

    RT: Kalau hati kamu itu tidak mampu untuk setia, Tolong jangan bercinta. Jangan mainkan hati org lain. Disebabkan kamu,…

  • 5h

    He’s online but not for u

  • 6h

    Form 5 dah cantik ceni. Aku form 5 mcm cekodok https://t.co/C5TaSc67RE

  • 7h

    RT: It's okay now since you already know where your wrongdoings were. Not everyone is perfect. I'm sure a…

  • 7h

    Menyesal tak amik biru😞 https://t.co/8WZc1vTiQB

  • 8h

  • 15h

    Tahu la dah kahwin, somi urut kaki awak pakai spender pun nak masuk story ke? Keep in private dhlh

  • 18h

    Rindu but i can handle it

  • 19 May

    Minum air limauu panas .

  • 19 May

    Cinta tk mengenal darjat https://t.co/DXRXu7MQAB