RT @abangkatik: 2 hari lepas aku ada pesakit gugur

RT @abangkatik: 2 hari lepas aku ada pesakit gugur, gugur tak complete. So kena masa operate buang sisa sisa yang ada. Unmarried, poor fami…

  • 17h

  • 17h

    RT: 20 years of living I've never had this kind of celebration. :') Nk jgk pls hahahaha https://t.co/wk0WrU9Qhj

  • 17h

    RT: Cabaran Photographer, itulah kadang-kadang cuaca mencemburui kita. Kadang-Kadang tak semua kita nak kita dapat. CuKuP HaRi A…

  • 17h

    RT: ‘Nak papa mati?’ ‘Nak’ Hahahahahah kenapa comel sangat 😂 Cr fattah anas https://t.co/STVk0021E0

  • 17h

    RT: Nusa penida. Kalau nk pg sini, kna kuat mntal fzkal. Sebab? Nk dpt view cntik mcni kna melalui tgga yg curam dan sgt me…

  • 19h

    RT: What's wrong dgn gf clingy? She's your gf dude,mmg ah dia clingy ngan bf sendiri. Takkan nak tgok dia cling ngan laki la…

  • 19h

    RT: Ever heard of 'kalau jodoh kita akan bertemu lagi'? It didn't work out during sec sch. And we met again after 7 years. Al…

  • 19h

    RT: dapat bae yang jenis soft spoken ni tenang je rasa hati... "baik sayang" "okay sayang" "ye sayang" "elok elok sayang" "…

  • 22h

    RT: Kalau taknak lupakan, kenapa putus? Savage laa sial 🤣 https://t.co/6ON79bD6G9

  • 23h

    Sebab tht time sim dia tgh prob and ic dia pun hilang. So dia guna i punya😂 thanks ya!❤️